Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Печат на опаковъчна хартия за подаръци

Прави ми впечатление как ние купуваме всичко без да се замисляме какво ни струва това и как изглежда. Важно е да не губим много време. Разхождайки се в големите търговски центрове виждам хора с подаръци, чакащи на опашки, за да опаковат това, което са избрали за своите близки и приятели. Замисляли ли сте се колко еднотипни са тези опаковъчни хартии и торбички, за които плащате? Нямате ли желание да изненадате, този който получава подаръка още с неговото поднасяне?

Лично аз скоро получих подарък, който беше опакован като бонбон и определено ми направи силно впечатление. Има възможност да избягате от матрицата и тя е като използвате възможностите на дигиталния печат или пък собствения си принтер вкъщи. В интернет могат да бъдат намерени множество безплатни неща и едно от тях са шаблоните за опаковъчна хартия. Освен, че може да използвате готови варианти, имате възможност да подготвите за печат и собствени. Това означава, че може да поставите името на любимия човек, снимки и каквото още се сетите. Обикновено подаръците, които избираме не са толкова големи, че да не се поберем в лист с размер 32/47 см, което е изпълнимо с професионалните машини за дигитален печат. Важно е да знаете няколко правила, при опаковъчната хартия:

  • Хартия с по-малък грамаж е много по-удобна за пакетиране;
  • За по-големи подаръци може да използвате хартия с повтаряща се шарка, за да комбинирате няколко листа;
  • Когато използвате снимка на опаковъчната хартия е важно нейният размер да е съобразен със самия подарък.

Опаковъчната хартия може да се използва не само за подаръци. С нея може да подвържете стари книги или тетрадките на своя ученик, а защо да не си направите малка кутия за принадлежности, като използвате старата опаковка за кафе? Всичко зависи от фантазията ви.

Кутия за принадлежности, опакована с хартия
Кутия за принадлежности, опакована с хартия

Ако си изберете хартия, която искате да поръчате, то свалете изображението или ни изпратете линк към него. Бъдете един от тези, които мислят различно 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping cart Затвори