Печатница Оптимал принт – София

Специални оферти

Дигитален селективен UV лак и топъл печат – продуктови примери

Дигиталният печат отдавна надхвърли областта за печат на визитки, флаери и плакати. Персонализацията е едно от предимствата на тази технология. Към нея вече се добавят опциите селективен UV лак и топъл печат с метално фолио, които също позволяват различно съдържание на всеки отделен отпечатък. Всичко това е възможно благодарение на съвместното сътрудничество на Konica Minolta и MGI – Jetvarnish 3DS & iFOIL-S. В тази статия събираме на едно място няколко примера на продукти с добавена стойност, които несъмнено привличат вниманието на всеки, който се докосне до тях. Лакирането с варираща дебелина или използването на фолиа (сребристо, златно, холограмно и други) прави отпечатъците ярки, осезаеми и различими. По-долу може да намерите няколко примера за продукти произведени с тази технология, като нейните възможности не се ограничават само до показаното. Всичко зависи само от вашите идеи:

Карти за игра

Предпочитам да разгледаме този частен случай, пред възможността отново да говорим за визитки. Печатът върху черен или друг тъмен картон винаги е бил интересна възможност, като най-често за целта се използва бяло или мастило с метален ефект. Използването обаче само на селективен лак създава доста интересно покритие. За кутията пък е добавен и ефект със златно метално фолио.

Презентационни папки

Папките за презентация са сред често срещаните продукти, редом с визитките. Ето защо те не следва да бъдат скучни, а да привличат вниманието на получаващия ги. Изпъкващ текст на бял фон или холограмно фолио са едно добро начало за успешно бъдещо сътрудничество.

Картички и пликове

В България пощенските картички се използват само по Коледа и Нова Година, а дори и тогава все повече се залага на електронни честитки. Нищо не пречи да зарадвате избрани партньори, с които имате отлични взаимоотношения с малко по-специална картичка, при това не само за новогодишните празници, а например по личен повод. Примерът е подходящ и за промоции, томболи и друг вид продукти от картон. Всичко това в комбинацията с плик от хартия картон, а защо не и прозрачен паус, отново с добавена стойност, като този от снимката.

Подаръчни торбички

Подаръчните торбички също са интересна област за използване на селективен UV лак и топъл печат с метално или холограмно фолио. В подобна торбичка винаги може да се добави кутия с лакомства или други подаръци, а защо не и календар с визуални ефекти.

Изпратете запитване за продукти със селективен UV лак и топъл печат

Shopping cart Затвори